Tilmelding til Tour de Bière 2019

Det 10. Tour de Biére afvikles i dagene 29. juni til og med 7. juli 2019. 

TdB er under planlægning og der åbnes for tilmeldinger fra den 1. januar 2019 kl. 13:00.

Du skal være MEGET hurtig på tasterne 1. januar 2019, hvis du vil sikre dig deltagelse i årets TdB tur. Historisk har der været udsolgt på kort tid.

Så hvis du vil med, vil jeg anbefale dig, at tilmelde dig, 1. januar 2019 kl. 13:00.

Kun medlemmer af Danske Ølentusiaster kan deltage i Tour de Biére 2019.

Tour de Biére er et arrangement hvor 30-35 ryttere over én uge kører gennem landskabet, her besøges der bryggerier og andre ølrelaterede steder, alt i medens der opbygges et godt sammenhold og kammeratskab i ’feltet’. Udover de der tramper i pedalerne er der servicefolk med i hver deres bil, således at alles bagage, forplejningen til touren og reservecykler hele tiden følger feltet.

Undervejs er der i gruppefællesskabet enkelte serviceopgaver til deltagerne, overnatning sker fortrinsvis på skoler, og de tidligere år har det også været muligt at sove i eget telt, hvilket også tilstræbes i 2019.

Den samlede pris for at deltage i årets Tour de Biére er ikke ændret fra de tidligere år. Startprisen er således fortsat kr. 4.995,-.

Prisen på kr. 4.995 er ikke bindende, der vil evt. kunne forekomme ekstrabetaling, hvis der kommer ikke planlagte udgifter. Tour de Biére skal rent økonomisk hvile i sig selv. Mange af de tidligere år har deltagerne fået en tilbagebetaling efter afslutning af årets regnskab.

Hvad dækker startprisen?

  • 2 cykeltrøjer og 1 par cykelbukser (Det vil mod et mindre beløb være muligt at erhverve yderlige antal trøjer og bukser)
  • Fuld forplejning alle dage fra 29. juni fra frokost til 7. juli morgenmad
  • Færgeoverfarter og bustransport under touren.
  • Servicevogne
  • Gennemsnitsfart på dagens ruter 20-28 km/t
  • En række øl relaterede besøg m/smagninger
  • Overnatningsmulighed under fast tag - skoler o.l.
  • Naturlig deltagelse i diverse servicefunktioner for feltet

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG (https://tourdebiere.nemtilmeld.dk/24/). Ved tilmelding betales kr. 1.000,- i forudbetaling.

Har du i øvrigt spørgsmål, så kontakt Gert Højer Petersen telefon 40 87 95 18.

Vel mødt – Juntaen byder velkommen til feltet.

 

Højt skum

Juntaen