4. Juli: Kolding-Vejle

Cirka tidsplan for dagen:

09.15 Samling: AL-Passagen i Kolding
10.00 Restaurant Skamlingsbanken
11.00 Bjert Bryg
13.00 Agtrup Bryghus
16.00 Bøgedal Bryghus
18.00 Bryggeriet Kvajj
20.00 Mål & overnatning på Vejle City Camping 

 

Seneste nyt:

9.30 Den første cykel må smides på følgebilen på grund af defekte bremser og Claus må køre dagens etape på reservecyklen. Bortset fra det kom vi godt afsted på ruten mod Sønderjyllands højeste punkt, Skamlingsbanken.

 

Chefmekanikeren kigger opgivende på Claus' bremser

10.11 Så kom vi til Skamlingsbanken og som man kan se er indehaveren af den prikkede bjergtrøje virkeligt trådt i karakter :-)

 

11.15 Så nåede vi til Sdr. Bjert og dagens anden skade meldte sig højlydt. Det var dog ikke nogen fra feltet der var impliceret denne gang, men derimod følgebilen ;-)

 

12.50 Et ikke annonceret pitstop i en lokal humlehave blev der også tid til inden vi skulle til 3. langning på Agtrup Bryghus hvor Verner havde brygget noget tyndt sommerøl af hensyn til sportsfolkene som han sagde.

 

14.38 Så skete det vi formodentlig alle havde ventet ville ske før eller siden - Den første punktering ! - og ikke nok med det varede det ikke længe før der røg en kæde af. Så alt i alt tegner det jo godt for Touren at der allerede er så store problemer med materiellet på 1. etape (og læg venligst mærke til at "havelågen" IKKE har haft skavanker endnu :-)

 

16:25 Så nåede vi endelig frem til Bøgedal. Tourens første lange stræk. Her fik vi en fin rundvisning på et af Danmarks få fritfaldsbryggerier hvor håndarbejde og lavteknologi stadig sættes i højsædet.

 

18:29 Så kom vi til etapemålet på bryggeriet KVAJJ og det var blevet tid til at stemme om hvem der havde gjort sig fortjent til dagen trøjer.

Og sejren gik til:

Den Gule Føretrøje: Odd

Den Prikkede Bjergtrøje: Leif

 

Dagens tal:

1 udgået cykel

1 udgået rytter

1 punktering

2 styrt

1 biluheld

1 ødelagt sadelpind

 KM: 68

Galleri fra dagens etape

TV Syd

...var naturligvis på plads med en reportagebil på 1. etape
- se reportagen her!