6. Juli: Silkeborg-Århus

Cirka tidsplan for dagen:

09.00 Start: Gudenåens Camping
10.30 Bryghuset Kragelund
13.00 Grauballe Bryghus
17.00 Mål & overnatning på Aarhus Bryghus

Seneste nyt:

9:34 De 2 førertrøjer er klar til at indtage deres doping inden dagens etape. Det forlyder at de også benyttede sig at tilsvarende beskidte midler dagen før for overhovedet at erhverve sig trøjerne ;-)

 

10:49 Så kom  vi til Kragelund hvor vi blev beværtet med 5 af deres bryg. Midt under smagningen blev vi afbrudt af TV2 Øst der ville lave et lille indslag (med kun ca 12 timer forsinkelse).

 

13:12 På Grauballe blev vi mødt af en større velkomstkommité med flag og højlydte tilråb. Også her var der et par journalister tilstede der ville bringe lidt om Touren i et eller andet blad. Vi skulle her smage 3 af deres bryg, men snakken gik og vi fik også langet yderligere et par gode øl over disken.

 

17:41 Vi nærmer os dagens sidste bryggeri og NU kan vi se vi er på Tour !! I bedste Tour de France stil var der skrevet navne på publikumsfavoritter på kørebanen og sat skilte på langs vejene. Navne som "Anden fra Als", "Lille Leif", "Hættemågen fra Horsens" og så videre prægede gadebilledet.

 

17:47 Vel kommen til Århus Bryghus kunne vi lade hvilen falde over os og lade langningseksperten lange os noget øl direkte fra tankene. Den lokale brygmester stillede sig ved grillen og forberedte nogle gode bøffer han havde marineret i Pale Ale i dagens anledning.

 

Der skulle naturligvis også uddeles trøjer på denne etape.

Og den Gule gik til: Jørgen A

og den Prikkede til: Hans Peter

 

Dagens Tal

En relativt uinspireret dag med kun 1 madsenstyrt.

Ole, nu må du snart lære at når man kører med clipssko skal man ikke forsøge at stige af cyklen imens de stadig sidder på pedalerne, samtidig med at man kører i løst sand, samtidigt med at man griber efter telefonen (med begge hænder)

KM: 86,5

 

Dagens Ben

Dagens galleri

Og så lige til slut et billede fra Århus Bryghus Camping :-)

Dagens TV-dækning

TV2 Østjylland dækkede dagens etape

- først under 'Østjylland i dag', hvor der sidst er ca. et minuts reportage fra første del af etapen - se her!

- derefter en fyldig reportage fra sidste del af etapen under overskriften 'Cyklende ølentusiaster' - se her!