7. Juli: Århus-Randers

Cirka tidsplan for dagen:

10.00 Start: Aarhus Bryghus
11.00 Bryggeriet Sct. Clemens
15.00 Raasted Bryghus
17.00 Mål & overnatning på Randers Bryghus

Seneste nyt:

11:03 For en gangs skyld er vi ret præcise. Kun 3 minutter for sent på den (men det skal vi nu nok få rettet op på senere på dagen).

Sct. Clemens er dagens første stop og her blev vi budt bl.a. på en Rababer-Ale

 

12:16 UPS !!!! Midt på bakken ud af Århus blev vi stoppet af en dopingstikprøvekontrollant. Han udtog Anders til en dopingkontrol og han måtte derefter udgå af løbet indtil resultaterne kommer tilbage fra laboratoriet. Ærgerligt for ham og os, men hvis prøverne viser sig (som vi naturligvis forventer) at være negative kommer han nok tilbage på holdet om et par dage.

  

15:50 Efter at feltet har slæbt sig op af bakerne ud af Århus, igennem Randers og helt til Raasted, bliver vi nu mødt af et par glade mennesker med Martin Jensen i spidsen der byder os velkommen med et glas øl.

 

17:51 Endelig - kun 51 minutter forsinket :-) - ankommer vi til etapens mål på Randers Bryghus. Her skal vi overnatte og have os lidt grillmad.

 

18:45 Vi skal naturligvis også ha' stemt om og uddelt trøjerne i dag og til i det mindste min overraskelse gik begge trøjer til førerne af følgebilen :-P

 

Dagens Tal

Ingen styrt så vidt jeg er orienteret.

2 punkteringer. Her må det siges at Mogens muligvis tror der er "Den Lappede Trøje" da det igen var ham der stod for punkteringen :-)

Km: 68. 

 

Dagens Ben