12. Juli: Glostrup-Nørrebro

Cirka tidsplan for dagen:

09.00 Start: Hos Pressechefen i Glostrup
10.00 Amager Bryghus
12.00 Bryggeriet Apollo
13.00 Brewpub
15.00 Mål & afslutning af Touren på Nørrebro Bryghus

Seneste nyt:

10:01 Det har været en hård tur for materiellet og her måtte selv "havelågen" melde sig ind i kampen med en lille sten i dækket og en punktering til følge. Ærgeligt for Leif da han havde brugt de sidste 10 dage på at håne dem med langt dyrere materiel når de punkterede (hvem sagde Nemesis?)

 

10:15 Så kom vi med en lille forsikelse til første forplejningszone og her serverede de udover en trørstslukker også en fadlagret udgave af Hr. Frederiksen (en mørk velsmagende sag på 11%) for som de sagde "I skal vel også ha' smurt den store klinge".

 

12:08 Så kom vi til Apollo hvor vi blev budt på 2 snigpræmierer, Smuk Øl og Lakrids Stout, der begge først kommer officielt på hanerne i næste måned. Efterfølgende fik Henrik lov at vise os rundt på hans gamle arbejdsplads.

 

13:06 For lige at vise vi var kommet til staden stillede vi op til fotografering midt på Rådhuspladsen :-)

 

13:10 Vel ankommet til Brewpub skulle der lige noget energi på rugbrødsmotoren inden vi skulle se bryggeriet. Her havde de også et kølerum. Noget vi var begyndt at gå op i at besigtige da varmen stadig var voldsom :-)

 

14:54 På trods af de mange forsinkelser der har været på de enkelte forplejningszoner lykkedes det alligevel at komme over den endelige målstreg 6 minutter før tid :-)

Nu kan vi der kommer fra Jylland rigtigt mærke vi er kommet til København med stort K da vi bliver budt velkommen af en utroligt hurttigttalende udgave af lokalbefolkningen :-P

 

Dagens tal:

4 punkteringer

Hvoraf 1 tilfaldt havelågen der kun 15km før mål på den 639km lange tur måtte melde sig ind i kampen om Den Lappede Trøje :-/

KM: 36,6

Trøjerne skulle naturligvis også uddeles for sidste gang, men som noget nyt var det ikke rytterne der skulle stemme om hvem der skulle have dem, men derimod løbsledelsen der afgjorde det udfra en samlet vurdering på hele Touren.

Den Gule gik til "Den Norske Nordmann fra Norge" for hele ugen at have været kanon godt kørende og altid klar til at hjælpe ved problemer med materiellet.

Den Prikkede gik til "Leif Havelåge" for hele tiden at angribe på bakkerne og for i det hele taget at gennemføre på en gammel 3-gears cykel.

 

Det var det

Samlede Ben (og en finger)