2. etape

2. dag på Fyn, hvor der jo er rigeligt med bryggerier at vælge imellem.

Leif Typkær - der foruden at være brygmester med års erfaring også er en erfaren cyklist - stødte til i Assens og kørte med hele vejen til Odense.

...og ellers gik det deruda' i kampen om trøjerne!

8 - Midtfyns Bryghus

Første langning på 2. etape var på Midtfyns Bryghus i Brobyværk, hvor Eddie også havde sørget for fast føde til det sultne felt.

Igen fik feltet et indtryk af hvorfor det hedder mikrobryggeri, og Eddie er da også på jegt efter større lokaler til bryggeriet.

Ikke mindst flasketapningen er imponerende på Midtfyns Bryghus - herunder en lille snip der viser hvor enkelt det kan gøres!
9 - Stensbogaard Bryghus

2. forplejningszone var Stensbogaard bryghus i Pederstrup. Endnu et mikrobryggeri indrettet i et tidligere mejeri. Claus Lund viser her sit brygværk - købt brugt i Japen - frem for Tour de Bière feltet.

Men der blev også tid til at se på humle - Stensbogaard har, som en del af det større projekt med dansk humle, brygget en øl på rent fynske økologiske råvarer - 100% Fynsk Humle

Albani

...blev passeret i fuld fart.

10 - Bryggeriet Flakhaven

Dagens sidste officielle forplejningszone var Bryggeriet Flakhaven, hvor man først gjorde holdt for en øl, for så senere på aftenen - efter behørig soignering - at indtage aftensmåltidet.

Nogle var trætte ved ankomsten til den sidste langning...

...men for en gangs skyld var det ikke holdkaptajnen!

...og en uofficiel forplejningszone!

En del ølentusiaster har svært ved at passere Odense uden at besøge Carlsens Kvarter - foreningens fødested - og det gælder da også feltet i Tour de Bière, så det blev lidt sent før den gule trøje gik til ro...

Links til langningsstederne

...klik på logoerne herunder!

Ugeavisen Faaborg

...skriver om Tour de Bière.

Fyens Stiftstidende

...skriver om Tour de Bière.