7. etape

7. etape blev lidt af en bytur i det midtsjællandske med afstikkere til et par bryggerier i mere landlige omgivelser.

Dagen startede med en seance på Axeltorv i Næstved, hvor man hilste på en del af byens borgere.

20 - Det lille Bryggeri

Første officielle langningzone var Det lille Bryggeri i Bringstrup, som i anledning af Tour de Bière havde brygget en Beerpo, som på trods af epo-konnationerne ikke medførte at nogen rytter blev taget for doping.

Ringsted

...også i Ringsted mødte Tour de Bière feltet byens borgere. Lokalafdelinge af Danske Ølentusiaster havde tagt opstilling på Torvet som en del af arrangementet 'Sommer i Ringsted' og her flokkedes såvel Tour-deltagere som Ringsted-borgere.

21 - Dagmarbryggeriet

..og knapt have man forladt Torvet i Ringsted før næste langningszone dukkede op i form af Dagmarbryggeriet, hvor der også blev indtaget mere fast føde.

På Dagmarbryggeriet kunne feltet bl.a. smage 'Svend, Knud og Valdemar' , en øl der forhåbentlig ikke er helt så bitter som de tre herrers forhold til hinanden for knapt 900 år siden. 

22 - Søbogaard

Fra Ringsted fortsatte feltet til Søbogaard - kendt for økologi og fantombryggeri, og som det fremgår af billedet enten med en meget effektiv Trucker- og Pressetjeneste eller med en udtalt humoristisk sans.

...om det var øllet eller humoren der var den udløsende faktor vides ikke, men det ser ud til at medlem nr. 1 her er klar til at dirigere hele koret i en sang til Søbogaards ære!

Køge

...dagen sluttede med en uofficiel langning på Hugos i Køge hvor hanerne var parate.

Links til langningsstederne

...klik på logoerne herunder!

Lokalbladet Ringsted

...skriver om Tour de Bière.

Lokalavisen Køge

...skriver om Tour de Bière.