Billeder fra E' Tap1 Tour

- fotos Arne Slej og Ole Svenningsen

Rytterne fra sidste års Tour de Bière samledes fredag formiddag under Ølfestival København ved Frederiksberg Rådhus for at køre E' Tap1 Tour som en lille 'for-prolog' til Tour de Bière 2011.

Som det fremgår var rytterne mødt op i god form, og præcis klokken 12:00 gik starten til det spændende kriterium rundt om Københavns centrum.

Der blev ikke givet ved dørene under forprologen. Herunder ses det første angreb på den gule trøje allerede kort efter starten, der køres, som man kan se, så hurtigt at adskillige ryttere har svært ved at holde hjul, og det skulle vise sig at der kom adskillige alvorligt mente angreb under løbet.

 

Hvad angår servicebiler ligger E' Tap1 Tour - som på alle andre områder - i cykelsportens absolutte førergruppe, og at Tour de Bière endnu ikke er en del af den officielle Pro Tour kan kun ses som et udslag af nepotisme fra UCI's side!

 

Da feltet kom i mål ved Tap1 klokken 14:00 var det lykkedes et par ryttere fra et udbrud at holde det jagtende felt bag sig, men som det fremgår af billedet herunder er såvel bjergtrøjen som den gule trøje meget tæt på at komme op til udbryderne.

 

Der var hyldest på scenen i Tap1 til sidste års vinder af den gule trøje, nordmanden Odd Rune Hølland, og det udløste naturligvis kindkys fra de obligatoriske kyssepiger.