Cirka tidsplan for dagen:
9:00 - Afgang fra Refsvindinge
11:00 - Langning og ostesmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus
16:30 - Langning på Rise Bryggeri
19:20 - Overnatning på Danhostel Svendborg
På Refsvindinge er der ikke noget galt med forplejningen. Her blev der nemlig, udover
rundstykkerne, budt på morgenbajere ;-)
Nå, men vi skal jo videre der er jo flere færgeafgange der skal overholdes på dagens etape. Første langningszone er på:
Hvor der var gjort klar med Mejeristens Æble-Hvede. Efter en rundvisning på bryggeriet vendte vi tilbage til smagningen og fik et glas Valles Bock og Kalisauvin.
Herefter blev der mulighed for at smage nogle oste og andre gode sager sammen med bryggeriets øvrige sortiment:
Efter noget sightseeing på Ærø kom vi til:
der så ud til at havde stillet an med hele deres udvalg:
Det var jo et hårdt program så flere tog sig en "Morfar" på båden til Svendborg så de kunne være friske til aftenens program på
Inden skulle vi dog lige checkes ind på vandrehjemmet.
Det var nok mere held end forstand at der var valgt indendørs overnatning. Held fordi vi knap var kommet indendøre før det begyndte at regne. Vejret havde ellers været fint hele dagen.
På Børsen fik vi os noget aftensmad og blev vist rundt i lokaliteterne der bl.a. består af Martha Stuen som er en tro kopi af kabyssen fra filmen Martha.
© Copyright Danske Ølentusiaster