2. etape

2. etape startede med vand, vand og atter vand...

Først med vand fra oven i form af to timers regnvejr - heldigvis meget tidligt på dagen - dernæst med vand indenbords til at rette op på væskebalancen - Bryggeriet Fuglsang havde sponsoreret drikkevand til feltet - og endelig med vand under da feltet tog færgen fra Esbjerg til Fanø under afsyngelsen af en kendt men ikke just aktuel vise!

...men så var det vist også tid til at smage noget øl!

...fra vores mand i feltet

Klokken 05.45 startede regnen og det stod ned i stride strømme i ca. 2 timer...

Desværre længe nok til at vi måtte pakke alt vådt ned. Vi kom afsted  til tiden da vi skulle nå færgen i Esbjerg og der blev trådt godt i pedalerne i den stride vestenvind. Den trak da også tænder ud på et par stykker. Alle ankom til færgen i god tid og også frokosten nåede at komme med i sidste øjeblik. Nystegte fiskefrikadeller og rugbrød.

Dagens første bryggeri var Fanø Bryghus, som beværtede os med "Vadehav - Fanø Rav" og et par stykker mere og dermed var dagens bund lagt. Et herligt lille sted med rigtig mange gæstebryggere til at holde gang i butikken. Frokosten blev indtaget på terassen og derefter gik det retur til Esbjerg Torv over Hulvejen for at få en "rigtig bjergetape". På Torvet blev vi modtaget af Natteravnene og Esbjerg Lokalafdeling. Et flot arrangement med gaveregn  over flere af Tourens deltagere!

Tour de Bière feltet foran Fanø Bryghus

...fra vores mand i feltet

På Torvet i Esbjerg blev vi modtaget af Natteravnene og Esbjerg Lokalafdeling. Et flot arrangement med gaveregn  over flere af Tourens deltagere!

Vi var derfor ved godt mod da vi satte os i sadlen og kørte de næste 800 meter til EseBryg hvor vi blev præsenteret for deres "Picobryggeri" og fik smagt alle deres tre øl.

Så var der indlagt endnu en overrraskelse i programmet, for 400 meter længere fremme på ruten havde Husbryggeriet trommet hele lokalsamfundet sammen og bød på både Sportsøl og Energiøl så vi kunne være sikre på ikke at gå kolde på den næste strækning mod Varde.

Husbryggeriet

...en overraskelse for rytterne i feltet, og formodentlig det mindste, men ikke det mindst hyggelige, bryggeri de kommer til at besøge på Touren!

...fra vores mand i feltet

I Varde skulle vi først smage en Varde Pilsner på Egebladet inden vi nåede frem til Warwik hvor vi fik et rigtigt fint foredrag af Mikael om Warwik.

Vi måtte jo videre så vi satte kursen mod Ølgod hvor vi efter at have pakket ud på campingpladsen fortsatte til Ølgod Bryghus hvor vi også skulle indtage vores aftensmad.

Ølgod Bryghus

...navnet kunne vel næppe være mere passende, og her sluttede 2. etape så med aftensmad, snak om øl (og smagning af samme naturligvis!) og uddeling af dagens trøjer.

Links til langningsstederne

...klik på logoerne herunder!

Esebryg

Husbryggeriet

Warwik

Mikael fortæller om Warwik

Dagens trøjer

Mogens Sørensen tog den gule - Dan Dyrholm den prikkede.