3. etape

...hvor Tour de Bière feltet virkelig skulle stå sin prøve i det åbne vestjyske landskab. Alfa og Omega er at finde sin plads på viften, men som det ses herunder var der alt andet end panik, vinden var vist i det venlige hjørne, og feltet kørte nærmest paradekørsel.

...fra vor mand i feltet

Vi startede dagen i fin stil, men allerede ved første pitstop opstod der problemer da følgebilen med øllet var kørt i byen for at proviantere så vi ikke fik stabiliseret væskebalancen.

Af samme grund (måske) røg rutelederen i uføre så feltet blev ledt ud ad et par kilometer grusvej med flere punkteringer til følge.

Nå, men vi kom trods alt frem til Rækker Mølle Bryghus hvor den tyske brygger bød velkomen sammen med en gæstebrygger fra Wien, som var på besøg.

Tour de Bière feltet foran Rækker Mølle Bryghus

...fra vor mand i feltet

Dagens etape skulle være tourens næstlængste, men det var åbenbart ikke godt nok for Vagn i følgebilen, så han ledte os ud på en længere omvej på vej mod Ringkøbing og Mylius-Erichsen Bryghus. Vi var dog stadig ved godt mod, og på rundvisningen fik jeg et par gode billeder af skaderne fra granatangrebet.

Feltet trækkes ud

...selv den, for Vestjylland, beherskede vind betød dog at feltet i det åbne landskab blev trukket ud til én lang række.

...fra vor mand i feltet

Så nåede vi ind i Dans lokalområde og den prikkede måtte træde i karakter (ikke svært når han var den eneste der kendte den nye rute) .

Vel ankommet til Fox & Hounds i Holstebro, hvor man benyttede sig af lejligheden til at uddele det Danske Ølmærke til stedet, fik vi et specialbryg (eller var det bare en specialetiket på en Høkerbajer?)

Nå, men vi måtte jo ud på campingpladsen og nette os så vi kunne være præsentable når vi skulle ud til Dans kone og have flæskesteg. Her blev vi også budt på et større arsenal af specialøl, så i skrivende stund ser det ud til at blive en hård dag i morgen!

Pitstop på Fox and Hounds i Holstebro

Links til langningsstederne

...klik på logoerne herunder!

Mylius-Erichsen Bryghus

...opkaldt efter polarforskeren Ludvig Mylius-Erichsen, som omkom i Grønland under Danmarks-ekspeditionen i 1907

Dagens Trøjer

Gul - Jan Vang-Ahlgren

Prikket - Kim Hyttel

Maren o æ wogn

...fik en krammer!

...og Fox and Hounds

...fik beviset på at de har Dansk Ølmærke