Feltet

Feltet i Tour de Bière 2012 tegner allerede nu tl at blive det stærkeste nogen sinde, hvilket utvivlsomt vil give et uhyre spændende løb, hvor tusindvis af tilskuere vil følge rytterne, såvel på ruten som i start- og mål-områderne, og ikke mindst i de meget afgørende forplejningszoner, hvor langningen vil være af afgørende betydning for løbets udfald.

Herunder ses de ryttere der foreløbigt er tilmeldt Tour de Bière 2012.

Anders E. Larsen

Slider

Erfaren cyklist med Bjarne Riis-frisure

45 år

Klasse: Stor Rå Klasse (Grand cru classe)

Licens: ?

Palmarés: Nummer 1-eller andet i det store Broløb.

Bent Knudsen

Pensionistmotionist 

Nu pensionist. Efter egen mening meget aktiv Grand Super Veteran på Taastrup FC's kendte fodboldhold. Både 1., 2. og 3. halvleg. Holder af godt øl både før og efter..

65 år

Klasse: Overvægt

  

Licens: Motionslicens.

Palmarés: Kørte også 2011 Tour de Biere. Højdepunkt 3 punkteringer på 3 min. Vundet et par "komme først frem på cykel" væddemål indgået i festligt lag. 

Christen L. Knudsen

Servicemedarbejder

52 år

Christen cykler ikke meget til daglig men deltog i TdB 2011 med den tanke ikke at fuldføre og så var det det. Stå af ved 2. sidste langlingsted, for at nå rettidig til koncert med Toto. Med næsten fuldført måtte det så prøve i år. I Ølentusiastregi er Christen bedst kendt fra tidliger Bryggeriet Danmarksgade nu Husbryggeriet og som indehaver af "Servicevognen" på KKNMBs ture (det er servicevognen på billedet).

Klasse: Håndbryggerklasse

Licens: Kører på Team Esbjergs holdlicens

Palmarés: Kørte TdB sidste år.

Claus Mortensen

Sponsorchef, medarrangør og løjtnant

52 år

Kører med Tour de Bière allerede sit andet cykelløb efter en alvorlig cykelulykke i påsken 2009, og et helt års pause – før det har Claus kun cyklet til bageren.

Klasse: Starter i Skatteklasse Ale.dk

Licens: Kører på holdkaptajnens øllicens da hans egen licens er udløbet.

Palmarés:  Som 3 årig kørte jeg helt alene på trehjulet cykel fra Kolding til Vonsild. (lille oplandsby ved Kolding 3 km ude) Jeg ventede på nogle gæster, mine forældres venner,  som skulle komme på besøg, og jeg cyklede rundt ude på fortovet på min trehjulet cykel. Her blev ventetiden for lang og derfor stak jeg i sprint fra Kærmindevej og ud på Vonsildvej til dem, uden mine forældre opdage det. De gæsterne var netop på vej ud af døren da jeg ankom, og det vækkede en del postyr da de opdagede, at jeg havde kørt turen alene. Cyklede jo også turen tilbage med dem. Jeg blev 10 - 11 år senere hædret og nævnt i min konformationssang for dette soloridt.

Har besteget Skamlingsbanken – men der var ingen bager… Har kørt Læsø rundt og var ved at vinde, men blev slået i opløbet af sin mor der dengang kun var 75 år. Deltog og gennemførte dog sidste års Tour de Bière 2010 og gjorde indhug i alle 27 bryggeriers lager under vejs. Her blev den gule førertrøje også vundet allerede under den 3,5 km lange og ubarmhjertige prolog i Koldings centrum, hvor der kun var 3 bitstop undervejs. Han indrømmer gerne at disse sejre kun var muligt, på grund af massiv flydende doping under hele turen. ”Men jeg er aldrig blevet testet positiv” som han selv udtaler.

Deltog i E´Tap 1 Tour rundt i Københavns gader fra Frederiksberg til Valby, som optakt til Ølfestivalen i maj måned. Samt Tour de Bière 2011 hvor jeg gennemførte trods dårlig form - ja kom endda i den gule føretrøje efter prologen den første dag. Nogen mener det var fordi jeg kørte forkert flest gange mellem Jelling og Kolding og derfor var helt i front... 

Dan Dyrholm

Hjælperytter

49 år

Formand i Lokalafdeling Holstebro. Kan godt lide at cykle og have det godt med andre der hygger sig.

Klasse: ?

Licens: ?

Palmarés:  ?

Dennis Christiansen

Den "Gule" Blæksprutte

Deltager for 2. gang iført den gule førertrøje fra 2011. Har tidligere i mit unge live været cykelbud, hvor jeg lavede en "Bjarne Riis" med at smide cyklen efter 5 punkteringer på 3 dage og købte en ny cykel. Herefter 5 punkteringer på 11 år, og så blev den skiftet ud igen.

31 år

Klasse: Serie 5 Niveau

Licens: Halvmarathon licens uddeles den 5/5

Palmares: Det at komme op af trappen på lokalafdelingensstamsted er en sejr i sig selv nu om dage. Og den hidtil største sejr et at gennemføre et løb på 9,2 km og være den første der vandt. Vandt konkurrencen om ikke at dø af smerte i hele kroppen. Og den 5/5 står den på 21,09 km løb, mon ikke jeg slutter i den bedste gruppe, gruppen der gennemfører. Giro di Birra i Horsens den 7/5, bliver dagen hvor Holdkaptajnen sætter startskudet til min træning. Mon ikke han kan anbefale en god tempereret øl eller to, man skal jo starte et sted for at nå at blive klar til årets udgave.

Dorthe Aaholm

Chef transportør

Nyslået cyklist med hang til store biler. I år håndteres en følgebil og andre forsyningsopgaver. Kan ikke lappe cykel. Styrer med mild hånd Styrtkongen af 2010.

57 år

Klasse: Spitze

Licens: Håndterer Kassevogne og Skurvogne

Palmarés: Ynder stouts og andet mørkt øl. Fartbøder er ikke et ukendt begreb, ej heller parkeringsbøder. Første deltagelse i Tour de Biere. 

Gert Højer Petersen

DØS KØGE

  

Jeg har cyklet i en del år på motionsniveau og har hele mit voksne liv være interesseret i øl. Og i de senere år er det jo blevet meget mere interessant.
Har læst og Turen og er sikker på at det er lige noget det tiltaler min social- og ølfaglige interesse. Kørte selv en tur fra Køge til Lønstrup over nogle dage - det var fedt..

54 år

Klasse: Øl-hente-holdet

  

Licens: Cykel-licens fra Legoland.

  

Palmarés: Har kørt nogle lange ture - Sjælland Rundt - Men for snart mange år siden. Så stræberniveauet har aftaget væsentligt nutildags. Kører typisk hjem-arbejde 50 km pr. tur (2 gange om ugen).

Hans Peter Jepsen

Løjtnant

55  år

Hans Peter har ikke deltaget i etapeløb før, end ikke i organiserede cykelløb, men har cyklet fra barnsben af - mest for at dække transportbehov. Efter at have prøvet mange andre sportsgrene, såsom fodbold, tennis, gocart, rapelling, faldskærmsudspring og græsklipning, uden have været særligt god til nogen af delene, mener Hans Peter, at cykling må være den sportsgren, hvor det lysende talent viser sig.

Klasse: På sigt ProTour - i første omfang ProBier.

Licens: Ja selvfølgelig - er da ikke sortseer.

Palmarés: Hans Peter har sejre i massevis, for den, der overvinder sig selv, er større end den, der overvinder en hel hær, og Hans Peter overvinder jævnligt sig selv, bl.a. ved at stå op om morgenen. Indimellem også til at løbe en tur. Den største sejr var dog nok at bestå øldommer-eksamen.

Hans Aage Kjeldsen

Efterlønner

63 år

Udlært typograf (håndsætter), sluttede arbejdslivet som indkøber og lagermand hos Vej & Park i Sønderborg Kommune. Cyklede en del som dreng. Har spillet firmafodbold, badminton og dyrket orienteringsløb, men det er mange år siden. Har aldrig deltaget i et cykelløb. Nyder gerne en øl og skal altid prøve det lokale øl, hvor jeg opholder mig. Medlem af DØE siden september 2011.  .

Klasse: 2. klasse

Licens: Radio- og TV-licens

Palmarés:  Et par sejre i orienteringsløb i C-klassen for mere end 25 år siden. Gennemført Hærvejsmarchen 31 gange.

Henrik Skovborg

Øl-ambassadør - Assisterende langer

67 år

Efter at have fået min Guldbelagte Faxe-oplukker tilbage - den havde forputtet sig på Gundestrup Bryggeri - er jeg klar igen til - på behørigvis - at udskænke smagprøver. Stor erfaring i opsætning af énmandstelte..

Klasse: Letvægt

Licens: Vita Malt

  

Palmarés: Gennemførte Touren både i 2010 og 2011. Kørte i gult på sidste etape i 2011 og igennem Elefantporten på Carlsberg. Det var stort.

Jack Fyhn-Andersen

Vandbåret

46 år

Skibsfører i handelsflåden på langfart, har sejlet 28 år til søs, bor i Kalundborg med familien. Kan godt lide at cykle nogle lange ture når han er hjemme samt at smage på lidt forskelligt øl.

Klasse: Business Class

Licens: Søfartslicens

Palmarés: Har deltaget i Tour De Biere 2011 og været indehaver af den gule føretrøje i etape 6 i 2011. Har iøvrigt siden sidste Tour tilbagelagt 23.350 km på Verdenshavene, hvor der i øvrigt har været mulighed for cykeltræning i Sydafrika, Australien og Panama.

Jan Vang-Ahlgren

Staff Sergent og Greve af Sasserup

Min første to hjulede cykel var en grøn Centurion. Min anden Centurion var også grøn, men vejede ca. 53 tons. Min bedste cykel til dato, var en sort herrecykel med 1 (ét) gear, som jeg arvede efter min morfar.

52 år

Klasse: Diverse Belgiske ølklasser og Udskolingsklasser

Licens: Fruen med glæde og Næstvedbryggeriet FØNIKS

Palmarés: Har prøvet lidt af hvert: cyklende avisbud, Sjælsø rundt, cykler til arbejde hele året. Deltager i Tour de Beer for anden gang, og er uofficiel indehaver af den lappede trøje i 2011.

Jens Madsen (uden Esben Nørgaard Krog-Jensen)

Tandem going solo

Er indehaver af en grundform, der gør, at dette års Tour de Biere må forventes at kunne gennemføres med et minimum af fysisk træning. Dog, belært af sidste år, skal mængden af sadeltræning nok forøges!
Med udsigten til at have mistet min makker på tandemmen, er planen i år at blive den første ølentusiast, der gennemfører et Tour de Biere alene og på en tandem.  
 

30 år

Klasse: 2. division

Licens: Ja!

Palmarés: Var pilot på den første og meget succesfulde Tour de Biere 2011 Tandemcykel, der kom først i mål på sidste og afgørende etape gennem Elefantporten efter 602 km. Vinder af Den Gule Trøje på den meget krævende 1. etape, 2011, til Assens efter hele to punkteringer og et flænset dæk! Satser på at cyklen også i år vil blive pimpet med klokkespil, rævehale og slikkepind!!! 

Jette Vang-Ahlgren

Supporter og Tovholder

Hverdagen går med at snakke og skrive samt udrede….. Fritiden går helst med at få jord under neglene, se planter gro og allerhelst med at planlægge den næste rejse……. Som i år går til østen…

Foto tager en del tid og det gør computeren også.

Alder: Den bedste….. manden er opdraget, knægten kan og vil selv og jeg gør som jeg selv har lyst til………..

Klasse: Reserveklassen

Licens: Driverlicens… uden anmærkninger… og kan lappe en cykel og det skulle jeg aldrig have sagt… – til manden! Habil kender af førstehjælpskassen.

Palmarés:  De bedste resultater er opnået i køkkenet  med øl i brødet og trappister i saucen samt med humle i haven – ikke i mit øl. Ellers deltager jeg i  ”vi cykler på job” hvad for mig betyder 2,5 km x2 dagligt og det er så det. For år tilbage cyklet med juniors aviser. Har nyligt erhvervet, erhvervsbusførekort  med turistguide delen.

Har nogenlunde styr på kompasretningen og er habil bruger af kort og GPS.

Jørgen Bjerrum

Lapman

56 år

Ekspert i hurtige slangeskift. Langsom morgenstarter. Altid sidste mand, som slukker - bortset naturligvis fra tørst, der slukkes straks, det er muligt.

Klasse: F

  

Licens: Freeware

Palmarés: Bjergtrøjen i Tour de Biere 2011 er det absolutte højdepunkt i karrieren.

Jørgen F. Andersen

Hjælperytter

70 år

Klasse: 2. klasse

  

Licens: Føniks Bryghus

  

Palmarés: Har kørt mange løb, dog ingen hvor det gjalt om at komme først, men har vundet over mig selv hver gang.

Flot, næsten rank, fyr med masser af hår på brystet og hovedet, en fantastisk nedkører. Kører i plastiktræsko på en 19 år gammel Centurion cykel.

Jørgen Meisner Sørensen

?

? år

?

Klasse: ?

Licens: ?

Palmarés:  ?

Karsten Andersen

Il tempo gigante

Tilbringer pga. mit arbejde meget af min tid ved en computer og har aldrig ment at udendørs aktiviteter var noget at forfølge da man kunne risikere at blive våd udvendig, men har skiftet mening efter at jeg blev introduceret til ”Tour de Bière” hvor træning og indtagelse af våde varer er kombineret ud i perfektion.

42 år

Klasse: Gik ud af 10’ende

Licens: Flere end jeg kan tælle.

Palmarés: Deltog efter 20 år uden udendørs cykling i motionscykelløbet ”Giro’en i Horsens 2012”, har desuden besteget himmelbjerget.

Kim Hyttel

Den lede leder

54 år

Jeg er intet - du er intet, til sammen udgør vi alletiders fornægtigelse!! Tjah siger ovenstående ikke det hele, så er jeg en lille bitte smule nørdet af en halvtreds-årig at være. Og efterhånden går alt for megen tid foran puteren !! errare humanum est - men monstro der er en grænse for hvor mange, tænker jeg har brugt mine op... for længe siden !! Øl er en af mange livsnyder fornøjelser jeg har tillagt mig sammen med lidt hyggelig kryddersnapse fremstilling, langtidsstegning af diverse kød...........

Klasse: Luksusklasse 5

  

Licens: License to taste life

Palmarés: Har overlevet livet indtil nu, hvilket i sig selv må siges at være en bedrift. Cykler gerne en del omkring i det midtjydske, også længere daglige ture. Elsker en god øl, og kan konsumere en del !! 

Kurt Hansen

Motionisten

Var blandt de 6 medstiftere af Malt- og Humleklubben "De 4 Årstider". Denne klub var blandt de 3, der etablerede/startede Danske Ølentusiaster. Stoppede mit erhvervsarbejde 30.09.05 Om vinteren dyrkes bordtennis og spinning. Men det sjoveste er, når det bliver forår/sommer, at komme på den 2-hjulede.

68 år

Klasse: Pens.klassen

  

Licens: Ser frem til at få licens

  

Palmarés: Fik i 1950 julegave: en gammel rusten cykel - dette har senere udviklet sig til det bedre. Startede i 1996 med at cykle på arbejde Rosk./Kbh.
Første cykelløb var Amager Rundt, hvor vi kørte en omgang senere blev det til 2 omgange. Sjælsø de 125 km, da Amager blev for kedeligt. Så fulgte 5 gange Århus /Kbk. og også 5 gange Vättern - sidste gang i 2006. 

Lars Rasmussen

Mellemklasse 2. års elev

Sidste år var premiere. I år kender jeg "rumlen" - og vil hellere end gerne deltage. Jeg har ikke ambitioner om højere placeringer i klassementet. Jeg går nemlig ind for at det er vigtigere at være positivt bidragende end at være bedst og hurtigst. Jeg vil gennemføre på samme 3 gears city-bike. Selv om det mest foregår på landet. 

48 år

Klasse: Mellem sværvægt

Licens: Dobbeltlicens Kh/Næ

Palmarés: Klarede den til gul trøje på en etape sidste år. Dog uden afstemning.

Leif Madsen

tour.ale.dk's Korrespondent i feltet & Løjtnant

50 år

Klasse: Stadig fantomrytter.

Licens: adskillige, bl.a. flere Microsoft

Palmarés: Blev nomineret som "Årets nye Cyklist" i 2010 og vandt i den anledning en cykelhjælm. Vandt den ovalprikkede bjergtrøje i Tour de Bière 2010. Vandt den gule trøje på 3.dagen i 2011 

Har til daglig stillesiddende arbejde og deltager i fritiden i langt flere ølmøder end sportsarrangementer. Har i år planer om at gøre Claus kunsten efter og stille op uden træning, men til gengæld bevise at man godt kan følge med alligevel :-)

Leo Kloster

Salgs og servicechef

Har kørt cykel siden jeg var 6 år, startede dog først med lidt mere systematisk cykeltræning for 12 år siden.

61 år

Klasse: Supersværvægt

  

Licens: At montere og reparere bryggeriudstyr.

  

Palmarés: Har deltaget i diverse motionscykelløb i lokalområdet - dog aldrig bedre placeret end nr. 5

Lotte Wienberg

Holdkaptajnens helt personlige B.S.

Lottes største bedrift er at have trænet med redaktøren, hvis pral er ulidelig at lægge øre til.

+25 år

Klasse: Luksusklassen

Licens: Øllicens

Palmarés: Gennemførte Tour de Biere 2010 & 2011

Louis Holm Kristensen

Pensionist

66 år

Jeg er uddannet EL-Installatør og har været selvstændig i 21 år, de sidste 21 år af arbejdslivet har jeg været projektleder hos el selskabet seas-nve. Har spillet fodbold i 46 år, været fodboldtræner i forskellige klubber. Kan godt lide at cykle, men er ikke medlem af klub. Er vinterbader og træner i fittnescenter 3 gange om ugen, hvor jeg går til spinding om fredagen. Er gift med Tove som jeg har 3 børn sammen med.

Klasse: ?

Licens:?

Palmarés:  ?

Mogens Sørensen

Hjælperytter

68 år

Jeg er så glad for min Cykel den tar mig hurtigt rundt omkring, og så gør det jo turen endnu bedre når der er spændende øl på programmet. Udover at være medlem af Danske Ølentusiaster er jeg formand for Dansk Cyklistforbund's Vestegns afdeling..

Klasse: Jeg kører bedst på mørk øl

Licens: Vist såvel TV som Radio

Palmarés: En af de heldige deltagere der fik lov til at cykle over både Storebælt og Øresund. Mogens har stor international erfaring gennem etapeløb i Alsace, Bruxelles-Strasbourg, Kvickly Danmark Rundt og, ikke mindst, ved sammen med sin svoger, at cykle på Muren i Kina, hvor han i øvrigt har hentet den cykel han vil bruge under Tour de Bière. Mogens har også deltaget i ungdomsarbejdet gennem cykelferie med sin datter da hun var barn og for nylig nu med sine 2 børnebørn rundt i Danmark

 

Normann Errebo

Teknisk Rådgiver

66 år

Solgte sin oprindelige cykel for en kasse øl i 1964, da der på det tidspunkt syntes at være større behov for øl end for cykling. Genoptog cyklingen i 1997 – samme år som han blev cykelhandler. Tidligere medindehaver af cykelbutikkerne Road Bike Shop nu Webike i København, Odense og Århus.

Klasse: Aldersklasse 3

Licens: 100 plus

Palmarés: Gennemført TdB i 2010 og 2011. Kørte i den ovalprikkede begge gange og tog 2-3 kg på i løbet af touren begge gange.

Odd Rune Hølland

Feltets bjergspecialist

48 år

Hjemmebrygger og ølnerd - liker best det sorteste sorte, det sterkeste sterke og det humleste humle (kan man si det?) og det som faller mellom dette.

Klasse: Medvindsklassen

  

Licens: International.

Palmarés: Stiller nå kun i større, internationale ritt, som jeg til dags dato alltid har vunnet!

Odd er håndbrygger i en gammel lade med et 300 liters hjemmelavet udstyr - og så i øvrig jæger som det forventes af en Nordmann! Bare en skam så at Touren ikke køres som 'jagtstart'. Odd er det internationale islæt i feltet - den anden Normann er dansker.

 

Ole Madsen

Holdkaptajn, Tourarrangør, Teamejer
- og når tiden tillader det Chefredaktør for ØLentusiasteN.

50 år

Konstaterede et personligt BMI-tal på +30 og erkendte, at nu skulle der gøres noget. Men da en gammel erhvervskade forhindrede løb og at der var et afslappet forhold til doping, blev Tour de Bière udtænkt. Tour de Bière har derfor to hovedformål:
1) At få ØLentusiasteNs redaktør i bedre form samt forbedre den almene sundhedstilstand i Danske Ølentusiaster.
2) At skabe en massiv pressedækning for godt øl, danske mikrobryggerier og Danske Ølentusiaster i særdeleshed.
Et omfattende personligt træningsprogram er planlagt, og optimismen mere end gløder – med eller uden medvind. Er forhåndstilmeldt Tour de Bière frem til 2048.

Klasse: Har drukket øl i alle skatteklasser – og givetvis også cyklet i den forbindelse.

Licens: Er afsløret som sortseer en gang midt i firserne, men har siden været en samvittighedsfuld samfundsborger som trofast betaler licens (trods utilfredshed med multimedieskatten).

Palmarés:   Påbegyndte sin professionelle cykelkarriere som cyklende avisbud tilbage i 1974, hvorefter karrieren indtil videre er kulmineret med jobbet som chefredaktør for ØLentusiasteN, Danske Ølentusiasters medlemsblad. Der i mellem har sportskarrieren været meget alsidig – og budt på titler som topscorer i fodbold, en andenplads i orienteringsløb og et gennemført Copenhagen Beer Marathon i 2004.

Poul Erik Jensen

Økonomiansvarlig i DØE

Praktisk ølentusiast, dvs. Meget aktiv på teknikholdet under  ølfestivalerne, medlem af landsbestyrelsen som økonomiansvarlig, næstformand i lokalafdeling Næstved, håndbrygger, laver øl- (+ øl/mad) smagninger, arrangerer enkle øl-rejser i ind- og udland..

68 år

Klasse: i midterfeldtet

  

Licens: Egen licens (BBB) uden fremmed sponorat.

  

Palmarés:

Robert Buch

Nybegynder

Tidligere Centurionfører. Haft værtshuset hestestalden i Varde. Nu fabriksarbejde hvor der er nul alkohol. Købt cykel for 4 år siden, kørt ca. 100 km så nu skal det være.

58 år

Klasse: Overvægt

  

Licens: TV licens

  

Palmarés: Kørt på Cykel fra Varde til Esbjerg i et stræk en gang i halvfjerserne. 

Steen Aage Madsen

Landposten

62 år

Eterlønner efter 42 år ved Post Danmark. Har lånt gul racercykel da min gamle post-cykel ikke kan klare turen. Stor tilhænger af mørkt øl. Er far til føreren af sidste års tandem, og altså den fjerde Madsen i rækken af Tour de Biere-deltagere.

Klasse: Klassen for nybegyndere på racercykel

Licens: Nytegnet fra ældresagen 2012

Palmarés:  Cyklet på tung postcykel i 20 år rundt i hele omegnen af Fredericia, Børkop og Brejning. Alt i alt ca. 75.000 km er det blevet til gennem årene i arbejds medfør, foruden utallige hyggecykelture med konen om sommeren.

Tim Rørstrøm

Teknisk rytter

Ingeniør af ølgudens nåde og dermed med en teknisk tilgang til cykling (og alt andet). Mere end 20 års erfaring på cykel (ikke sammenlagt).

26 år

Klasse: Middelklassen

Licens: Medielicens

Palmarés: Har cyklet fra Lyngby tli Helsingør og tilbage på bycykel og er altid kommet før mig selv når jeg har kørt om kap. Jeg har engang klappet en langhåret hund.

Vagn T Poulsen

Chauffør, bagagemester og depotbestyrer

61 år

Nørd udi humle, cykler, soldaterhistorier og computere. Har kørt både kampvogne og følgebiler uhjælpelig fast i terrænet. Jeg begyndte at køre cykelløb i 1983 og stoppede på grund af dårlig ryg i 1990. Begyndte at brygge øl som 15 årig og har lige siden været 'afhængig' af en daglig dosis humle. 

Klasse: Supersværvægt

Licens: Udløbet

Palmarès: En 5 plads i et Old boys cykelløb i Svendborg. Har besejret flere bjerge kendt fra Tour de France på min racercykel. Personlig rekord på bjerg-nedkørsler er 96 Km/t – opad er der ingen der kan huske noget om. Har 2 år i træk overlevet de 538 trappetrin op i klokketårnet i Mechelen, Belgien. Fantastisk udsigt deroppefra og man kan uden problemer kvæle et par liter belgisk øl bagefter. Kørte fast med følgebilen ved Ølbutikken i 2011.