Tak for i år

I dagene  27. juni til 6. juli 2015 blev Tour de Bière gennemført for 6. gang.
Hvis ikke vejret snart bliver bedre, så kan vi sighe, at det var den uge i 2015, hvor der var sommer. På trods af at touren traditionen tro startede med en regnsvejrsdag. Fire af de seks år har der været regnvejr første dag.
Det var en tour, der var fuldt på højde med de foregående års tour, måske endda en kende bedre. Atter en gang en tour med et fantastisk fællesskab og en perlerække af oplevelser.
689 km tilbagelagde touren på 8 cykeldage. Vi besøgte 20 nye ølsteder, 2 besøgte os på vores overnatningssted til et aftenarrangment, mens vi genså 7 ølsteder.
Det er imponerende, at vi den sjette gang, hvor vi gennemfører touren, kan finde så mange steder at besøge, hvor vi ikke har været før. Det siger noget om mangfoldigheden i den danske ølverden, at det er muligt.
Jeg vil på feltets vegne sige mange, mange tak til vores besøgssteder (medregnet de to, der besøgte os). I gav os en hjertelig modtagelse og et spændende indblik i jeres verden. Ikke to besøg er ens. Det er en årsagerne til, at man cykler med år efter år.
Også mange tak til vores overnatningssteder, hvoraf de fleste var skoler. I gav os fine rammer for at samle kræfter til næste dag.
En særlig tak til de lokalafdelinger, regioner og andre aktive i DØE, der tog imod os. Det varmede os meget.
En personlig tak til hele feltet og andre, der har gjort en indsats for touren, for jeres dejlige måde at være på og for at I gjorde jeres til at få det hele til at lykkes. Særligt vil jeg sige tak til juntaen og de tre i følgebilerne.
Touren kan genopleves på disse sider. Hvis du klikker på linket under kameraet, så får du adgang til en mængde billeder fra de enkelt dagsetaper. Eller klik HER for at komme til hele galleriet.


God læselyst
Hans Peter Jepsen
Stolt og ydmyg ”holdejer”

 

Årets trøjer

Den gule tourtrøje blev tildelt:

Thor Overgaard, Køge

Den prikkede tourtrøje blev tildelt:

Carsten Ivrig Henriksen, Fredericia

 

Tourens statistik

Punkteringer: 19 stk

Styrt: 5 stk

Defekter: 13 stk

Tourens længde 689,02 km

Køretid på cykel  33 timer og 39 minutter

Gennemsnitsfart 20,35 km/time

Samlet tilbagelagte kilometer af deltagerne 21.693