Rapport over dagens forløb

Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra Juntaen om at lade sig skrive i mandtal. Det var den fjerde indskrivning, mens Hans Peter var holdejer for Tour de Biére. Og alle gav lyd for at lade sig indskrive, hver til sin by. Også Nikolay drog op fra byen Sct Petersborg i Karelia som før hed Leningrad. Og mens de var dér, kom tiden, da de skulle afsted; og de fik øl, den første øl, og de kunne lide den, da det var den første øl!

Spøg til side.

I dag mødtes vi 31 mænd og kvinde. For de fleste var det et glædens gensyn, for nogle lidt mere anstrengt. Du ved, hvem du er Torben! ??

Årets første turledere, Henrik S og Poul, ledte holdet perfekt igennem Randers omend Gert og Steen Aage selvfølgelig skulle gøre sig bemærket ved ikke at kunne følge med feltet.
Efter fremragende besøg hos først Randers Bryghus, tak for tankøllen Emperor of California!, og dernæst Gitta og Erik Gnudtzman, hold da fast hvor kan man samle på mange ting!, så begav vi os ud på den første længere etape, da vi cyklede 30+ km til Meny i Bjerringbro.
Efter nogle rigtig gode bryg fra Brew42 og noget lækkert smørrebrød gik turen videre til Ans Bryghus.
Tawøl er altid repræsentanter for godt brygget øl. Også denne gang var turen op ad den lange bakke det hele værd.
18 km senere er vi ankommet sikkert til Thorning Skole! Efter fremragende teamwork er varevognen blevet tømt, alle er blevet indkvarteret og vi skal nu nyde god aftensmad.

Vejret i dag har, i følge rytterne i feltet, været udfordrende, ?? og lige nu lytter vi da også til regnens taktfaste slag mod loftvinduerne.

Vi snakkes i morgen! Og husk: Medvind og Nutella på cykelstierne, eller noget i den retning.

Højt Skum

Dagsreporter Jens Madsen.

Dagens trøjer

Gul førertrøje til: Poul Krarup

Rød bjergtrøje til: Søren P

Dagens statistik

Tekniske uheld: 1
Punkteringer: 1
Styrt: 0
Ryttere i følgebil: 1

 

 

Dagens Billeder

Dagens Presse