Rapport over dagens forløb

Dagen begyndte i højt solskin med 33 grønne mænd og en pige, som sang ”Alle sømænd er glade for piger” kl. 7.30 om morgenen.

Vi drog fra Thisted med Niels i en prikkede trøje og Anders M. i den gule trøje.

Efter ca. 26 km holdt vi et kort pittstop ved Bjerget, som har en super flot udsigt, og stoppet var tiltrængt efter en hård stigning. Vi skulle nemlig køre 68 km før vi havde første besøg. Vi måtte lige have et lille hvil mere efter ca. 48 km ved Fjerritslev kirke, som Mogens sagde: Et godt sted med både wc og vand?

Vi landede hos Bugtens Bryghus, et microbryggeri i hjertet af Jammerbugten, ved middagstid, og smagte et udvalg af deres øl. Det gode håndbryg passede perfekt til vores frokost som serviceholdet serverede på stedet. Maden smager bare bedre i det fri efter 68 km på cykel. Bugtens Bryghus  slogan lyder: Det ka æ`bliw bæjer?

Kort før Løkken havde vi et meget kort stop, hvor Eriks kone kom og hilste på. Erik så glad ud også efter farvelkysset?

Næste stop var efter ca. 102 km hos Løkkens Bryghus, som holdt ekstra åben for os. Vi fik adgang til alle deres 9 specialøl, og det er et super og hyggeligt bryghus. Her kom to ryttere fra Vrå cykelklub og fulgte os de sidste ca. 16 km til Vrå, hvor vi landede i et åbnet hus for det kommende Vrå Bryghus. Vi blev mødt med sækkepibemusik og en fortælling om det spændende projekt med at ombygge stationen i Vrå til Vrå Bryghus. Vi ønsker alt muligt held og lykke med projektet. Vi smagte øl fra Skagen Bryghus.

Det har været fint cykelvejr i dag med sol og kun lidt regn, og ikke mindst medvind på cykelstien.
Fik vi nævnt, at vi kørte ca. 122 km, og at vi holdt en gennemsnitsfart på 21,1 km i timen. Så nu vil en flok trætte, men glade tour de biere ryttere hygge med god mad, øl og snak?

Dagens rapportere er: Jørgen Pølsemager og Anne  


Dagens trøjer

Rød bjergtrøje til: Jens - Gul førertrøje til: Nikolay

 

 

Dagens statistik

Tekniske uheld: 0

Punkteringer: 4

Styrt: 2

Ryttere i følgebil: 2

 

 

Dagens Billeder