Rapport over dagens forløb

Sejlturen Oslo – Frederikshavn gik godt ,dog efter lidt lang ventetid på kahytter. Fint stort tag selvbord, med alskens lækkerier.
Vågnede op til langt bedre vejr end i Norge og humøret var helt i top fra morgenstunden. Morgenmad blev indtaget i lokal Tordensskiolds gardens mødelokaler.
Efter morgenmad gik turen sydover til første pitstop i Voerså, hvor Geirs familie havde arrangeret udskænkning af forfriskninger, rigtigt lækkert.
Jørgen havde som sædvanligt fremtryllet en lækker frokost som blev indtaget i hast da holdet var løbet ind i modvind og andre forsinkelser.
På turen gennem Nørre Sundby havde Niels desværre et grimt styrt hvor højre knæ og skulder fik en grim hudafskrabning, skaden blev tilset og vurderet af holdets læge, og bedømt til ikke sygehusberettiget.
I Ålborg blev holdet modtaget af Ølentusiaster  lokalafdelingen i deres Ølhytte på CW Obels Plads med live band og fest på torvet. En rigtig flot modtagelse med stor opmærksomhed på Tour de Bière og Ølentusiaster. Solen skinnede og der var fest. Efterfølgende var vi på besøg på det lokale Søgaards Bryggeri og pub. Helt nyt bryggeri i kælderen med tysk brygmester. Vi kunne vælge valgfri smagsprøve fra de over 20 forskellige haner i pub’en.
Meget kort cykeltur til Basement Beer Bar med mange specialøl, en bar hvor der blev kælet for kunder og øllet. Utraditionel le lokaler hvor der var lagt på special øl og hygge.
På cyklen igen med retning til skole indkvartering. Soveposer og telte blev foldet ud, og det pæne look blev fundet frem til Festmiddagen i  restaurant Papegøjehaven i Kongrescenteret .
Meget lækker lakseanretning med efterfølgende tag selv bord. En meget lækker og fin middag.
Der skulle selvfølgelig vælges en modtager af tour trøjen . Rigtig mange gode begrundede forslag kom frem under de mange taler, bl.a. for det store arbejde med forplejningen, det store arbejde i juntaen, for styring af turen og cykelsmedens arbejde. Mange emner, det blev dog til stort flertal for den Prikkede til H.P. for hans store arbejde som leder, og den Gule til Søren P.for hans altid velvillige indstilling til at hjælpe når en rytter var i nød. Altid klar ligegyldigt hvornår på dagen det var.

Dagsrapporter: Svend

Dagens tøjer

Gul Årstrøje til: Søren P.

Prikket (ovale røde klatter) årstrøje til: Hans Peter

Forpligtelsen for årstrøjemodtagerne er, at de møder ved næste års tour og kører i den den første dag.

Dagens statistik

Punkteringer: 3

Teknisk defekt: 1

Styrt: 1

Rytter i følgebil: 1

Dagens Billeder